have you ever felt lost

Oj hähä. OJA jag har varit upptagen hela tiden på rikt, därav dålig uppdatering...


Jag förstår att ingen skulle orka med att läsa om jag skulle skriva vad ja ggjort de senaste dagarna, +att det skulle ta ett bra tag=D men trevligt har det varit. MYS!!!!

Nejdu, ikväll blir det iaf kvällsdopp med ELISE , tydligen skulle sebbe "kolla på" oooooooooooooooooki..


NEJ NU SKA JAG gå och göra någonting åt livet! oj, aja. blir fint. HÖRES

BTW, imorgon börjar jag jobba!!!!!!! så alla som har lite att göra får mycket gärna komma och hälsa på=D skulle vara mycket trevligt. hembygdsgården i bureå! BE THERE, I KNOW I WILL!!!


puss


The way I feel about you, I cant describe
It's almost too intense to verbalize
Essentially you're all I'm living for
But basically each day I need you more and more

låt mig bli en del av ditt liv, din vardag

oförglömlig tid, oförglömliga människor!!!!! solvik-07


det ääär helt galet vilket väder som bjuds på!!

Nu bär det av till solvik:D:D äckliga minnen som finns därifrån, när jag kommer hem ska jag bildbomba med gamla solviksbilder-!!!! för er intresserade, OCH er ointresserade;]

jag vill ha en egen måne jag kan åka till

Igår var en sån där sommarda som alla borde vara som. Vaknade bredvid anton, som det ska vara!! sen drog vi in till stan , chillade, köpte konfapresent till syster, sen köpte vi ben and jerrys och satte oss  vid älven och käkade, råkysigt till vattenkrig började urarta sig .....

Efter det for vi hem till mig, gick ner ich badade sen skulle jag öva till lördag, så han gjorde lite andra saker. vet inte riktigt vad...

Sen följde "bandet" med mig hem och käka middag sen spelade vi vollyboll. JAG OCH MARIA var egentligen bäst!! sen badade vi (igen för mig&anton) . SKÖNT I VATTNET!!
Vi följde med isak hem till hans stuga och kikade sen in där. sen gick vi hem igen:D så duktiga, är faktiskt en bit,, hähä

trevligt att träffa isak ivarjefall! längesen ,eftersom han skogsplanterade sista veckan i skolan:... hähääää men 12 funkar för 3 veckor till skillnad frn jag som tjänar typ 4-5

Sen for alla hem, och jag gick för tredje gången till badplatsen och badade, denna gång badade jag längst. och huur skönt som helst var det:)

sen hade mamma gjort iordning varm choklad och mackor när vi kom hem. MYS

nu ska jag hälsa på mitt kusinbarn som nyss kom på besök=D hur söt som helst!!!!!!!!!

men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Jag vill inte säga det men det är nästan för varmt nu;$ Hade det inte blåsit idag hade jag inte klarat att ligga ute. Det är faktiskt bättre med 15+ och strålande sol måste jag påstå..

Jag har varit ute nån timme idag. Ikväll blir det rtäning:D:D: jag peppar, men jag peppar inte mitt knä.... vi får se hur mycket som går:-P
Jag hoppas det ska gå bra=)

nejnu ska ajg hitta på något annat kankse, blir nog inge mer solning eftersom molnen tog över himlen:-(
puss<3


snodd från elises blogg

vi måste först och främst tänka på vår egen säkerhet

heyyyoouuu. guud vad dagarna går fort utan att man hänger riktigt med. fick ett trevligt spontant besök av anton, förvånad men glad blev jag! Modigt att han vågar hälsa på en sjukling som jag;$ men han verkade inte rädd för mig och min sjukdom(?) som tur var trots att jag svettades som en gris.. men det är fint, eller hur?!....

aja, annars fick jag tillslut mina jordgubbar tillslut, gottgott!!!!!
glass+(egengjord oboy-chokladsås)+jordgubbar var seriöst det godaste jag smakat:-D 

imorgon ska jag SOLA! Kanske ska in till stan med mamma och kolla på konfirmationspresetn till en saknad syster som är på konfaläger i solvik nu då. åh vad jag vill tillbaka HELT SJUKT,
sen hoppas jag att jag kan träna imorgon, sjukt längesen:O

ha det bra nu. puss


himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

Hejhopp. Idag mår jag bättre om det är någon som undrar;-) alltid tråkigt att vara sjuk på "storhelgerna" eftersom det alltid händer en massa som man missar medans man själv ligger hemma och dregglar ! Men denna dag har jag lyckats täcka med massamassa film tittande. Ikväll blir det väl att kuriera mig så att jag blir frisk till imorn, det skulle vara härligt. Ska ju vara så bra väder också så gärna att jag lägger mig i solen ett tag:-) helt underbart med sommar tycker jag verkligen!

För övrigt hoppas jag att alla mår bra och njuter av vädret. puss<3


sommaren är kort, det mesta regnar bort

awiie.... 40 graders feber.. vet inte riktigt vad jag ska skriva tog nyss en ipren så febern ska gå ner för ett tag. men jag svettas nu som en gris. helt galet.

igår MIDSOMMAR!!! Anton sov hos mig senyoinade han oss till brännströms för dans och lekar5 runt midsommarstången. Mys, sen for vi direkt till bonnstan , där spelade liquid echoes och frida och amanda också. Mychet bra:) sen gick vi till kammaren (bonnstan) och träffade massa släkt och fika och åt mat osv=) Mycket mysigt måste jag säga! sen for vi till anton och åt middag hos han , sen drog vi till burvik och umgick med han kompisar. Eller jag kan väl inte säga att jag umgick så mycket(A) Satt mest i min filt och halvsov pga febern:-P Men det var trevligt ändå. sen myggen kunde väl ta sitt liv men:-S

Vi for hem ganska tidigt for att ajg höll på dö?! ;-) nej jag skojja men iprenen slutade väl att verka.
Vi satte på ne film när vi kom till anton, skulle sova där. VIlket jag egentligen inte skulle göra. MÅdde inte så bra i morse så jag lämnade moppen hos hanså fick pappa hämta mig nästan direkt jag vaknat, känns inte bra att jag kankse har smittat honom.,..... gaah, skulle ha farit hem, men aja. Sen nu med sm snart osv får han inte vara sjuk, men jag hoppas inte han blivit det, sen hoppas jag att jag blir frisk också:-) nej nu ska jag sova lite om det går. PUSS(L)

sommar och sol och vi har korta kjol

Jag har lyckats bränna mig igen-... menmen, jag har lyckats bli brun också. Så jag är nöjd och glad ändå;-) 

Sola till musik är underbart. Jag kan dock känna mig lite patetisk med hörlurar och sjunger för full hals . Men jag tror ingen hör mig, förhoppningsvis. (a)

Ikväll kommer anton igen, vi ska upp tidigt imorn för vi ska till brännströms och vi ska "pynta" hans flakmoppe med blommor innan=D om det blir av vill säga! morgonpigga som vi är?!;-) Sen bär det av till bonnstan det blir nog en mysig dag kan jag tro! Sen på kvällen får vi se vad som händer ,har några förslag:-D 

pusshej(L)

 


that's what friends are for

hejhopp alla filurer! Jag sitter här och ser mysteriet på greveholm med min söta lillebror! han är en sådan som alltid kan muntra upp en när man beheöver det!!! sötunge:-)


här har du två andra personer från min klass som verkligen kan få en på bra humör! Glädjestrålar=D
(bild snodd från hannaroo.blogg.se)

thats why I always stay around

HEjhopp! jag tror nästan jag bestämt mig för att chilla hemma ikväll. Sen måste jag ringa och kolla lite mer om sommarjobbet. Hur jag ska jobba och liknande! Kan vara bra att veta tänkte jag;-)

Imorn ska det vara bra väder, jag hoppas det stämmer! Skönt att äntligen ha en varm sommardag så att  det känns lite mer som sommar kankse! Vi får väl se.

Annars har jag inte speciellt mycket att säga tror jag.  Bara att jag gärna skulle ha något att se framemot. Något roligt att längta till. Jag har konstigt nog ingen sådan känsla just nu. Utan istället känns det bara jobbigt=/  Pinsamt att säga det men det jag längtar till mest just nu är 2an! skola.. det är inte bra. Men fatta så roligt med alla konserter och när vi nu får vara med på riktigt känns allting  mycket roligare! Nej men ni får mer än gärna ge mig något så att jag också ser fram emot något

ha det bra:-)



you are the sunshine of my life ♥

du är en saga för god för att vara sann

3 månader anton<3;*

och på torsdag är det 6 månader sen twilight. ett halvår helt galet!!


gamla tanter lägger inte ägg

Igår tog jag då moppen mot stan. (älvsbacka) där ellens pappa numera bor! VAr framma vid 7 ca.
Vi hade mycket trevligt, och bestämde oss för att gå ut och gå, började vandra och kände ehur gott det skulle vara med fika. STIGS tänkte vi och tog parkbron över älven, men tror ni inte det stänger just när vi kommer fram?! joklart..
Så vi tänker WAYNES och satte kurs ditåt. Men det är väl klart att det är stängt där med ;-) efter några om och men så gick vi istället till ica. DÄr inne kom vi på att vi skulle göra tårta!!!!! så vi köpte glass, chocklad, sprutgrädde, godis, maränger, osv sen bar det av hemåt.
Där snickrade vi ihop en väldigt fin och mycket välsmakande tårta. Dock bara de första tuggorna- Sen tog smärtan i magen över;-)

Men en superkväll hade jag iallafall och med ellen som sällskap förväntade jag mig inget annat heller snarare tvärt om.  och idag får jag träffa henne igen;-)

raouuur!!!

när allt annat känns så falskt och fel

Hejhopp!
Ja vi for då ut med moppen jag kan väl inte säga annat än att det var råmysigt. Detalrikt är jag inte på humör för att berätta. Ni kan läsa på marias blogg ! Vi var väl hemma här redo att ta ett dopp i jacuzzin där vid 1. Sen badade vi ett bra tag innan vi gick in och la oss i soffan framför "eva och adam" möös!
Vi tänkte att det var lika bra att sova där, men det gick inte sova bra precis... när klockan var typ7-8 så gick vi drför ut till sovstugan och somnade bums, steg upp halv 3!
bus. jag kommer inte somna tidigt ikväll kan jag väl säga;-)




Ikväll ska jag äntligen vara med ellen, var ett bra tag sen måste jag säga. Det blir att hänga i staden;-)
sen får vi se vad vi hittar på för bus:-O Nu väntar jag bara på att någon ska komma hem så vi kan käka middag. Jag är hungrig... Ha det bra. PUSSSSS


vad säger man?!?!?

jag tar de jag vill ha, jag tar de natt och dag

Nu har jag och maria bestämt oss för att dra ut i regnet. Det blir 2 sexiga blondiner med galonisar och regnställ på en moppe. Raoour, säger jag bara. Varm choklad blir nog av att ta med dig också.
Myspys, sen bubbelbad i jacuzzin när vi kommer tillbaka hit(L)

Ha en superkväll- puss<3


nejmen är du här. så trevligt att du kikar in

hHAHAH, ett år sedan, ett år sedan vi förstörde våran sommar redan första sommarlovsdagen. Det är lite gulligt när man tänker på det såhär i efterhand man kan väl säga att det är lite skrattretande då var det inte ett dugg kul:-P. men jag tycjer det var värt det  allafall. Nu ska jag itne klaga:-)

igår kom anton och fredrik vid halv 9, jag hann med en timmes powernap. Hur skönt som helst. Vi skulle egentligen grilla men pga vädret blev det film ist. Efter halva filmen ringde emil och sa at vi skulle grilla med dem. Men just när vi kom ut från dörren kom dom och sa att dom skulle dra:-P så vi gick in och såg klart filmen (fight club) sen såg vi också dumpad. Den är kul. Där vid 1 fick fredrik hämtning och jag och anton såg lite mer på tv innan vi hade tänkt gå ut till sovstugan och lägga oss. Men svalt det var där inne?!??! gick inte andas typ:-P Det var så att jag hade satt på en varmluftfläkt sak så att de tite skulle vara freezziing . Men då istället kändes det som en bastu..... Vi gick in igen och såg lite mer film sen gick vi ut och la oss ändå. Blev dock några "ut-och-lufta-oss-snabbt" gånger. Men när vi vaknade var det råhärligt där inne. Myys . Regnet som smattrade mot taket. Alltid underbart myigt:-)

Han for vid halv 4 och då gick jag tll farmor och såg lite friidrot me henne sen maat. Och nu är det efterrätt. Ha det bra. puss(L)


nu är även detta ett år sedan

sanna vänner lämnar en aldrig, den lyssnar alltid och låter en gråta ut på sin axel

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/36559/evelindgren?claim=mcr95wyqu52">Följ min blogg med bloglovin</a>


du vet att livet inte går ut på en sak

KABELN ÄR BORTA!!!:O:O vet ej vars jag ska leta, men jag måste göra det snart

Ikväll kommer fredrik, anton, kankse emil? kankse andre? kankse någon mer trevlig. Blir film kväll. Funkar fit i detta väder.

Idag har jag varit och jobbat på joypeak. Stod mellan 3 och 5 i "café Afrika" eller liknande! Trevligt var det. Jag stod med Marta, Josse och Sofia, vi kankse till och med får vara med i budbäraren;-)
Nu får ni ha det så bra . puss(L)


I just wish that you'd understand

blev en trevlig kväll tillslut, fick till och med hämtning och skjuts hem av pojkar=)
nu blir det film, sen sov. joypeak imorn. puss(L)

bilder kommer när jag hittat kabeln

nu är det slut, nu är det över, herregud vad tiden går

idag har jag varit på burkolans avslutning. Sjukt att detta gav mig mer skolavslutningskänsla än vad våran gav..! For in tidigt för att se simons, sen efter den chillade jag och fredrik sen gick vi till kyrkan igen för att se högstadiets avslutning vi fick sällskap av andre sen också osv. Trevligt. Efter den begav vi oss till hembygdsgården där alla skulle fotograferas i tusan år;-) sen följde jag med hem till anton för att käka lunch för att fira. Där var också hans farmor,farfar,mormor&morfar. Trevligt. vid halv5-5 for jag för att 9orna skulle till munkviken, så jag blev ivägskickad:-(;-)

Ikväll blir det nog att försöka ta sig till sjöbotten på något sätt, (har ingen bensin) så cykel?! aja, blir nog fint, pusshej(L)


ett år sedan imorgon

the moonlight

utmanad av lu

1. Hur gammal är du om fem år?
21
2. Vem var den sista du träffade? Anton
3. Hur lång är du? 163 kanske
4. Vilken var den senaste film du sett? eva och adam filmen;$
5. Vem ringde du senast? hmm, anton tror jag det var
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Nej, tyvärr=/ till linnea
7. Vad är dagens planer? sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? säger som emma, beror på vad
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? Någon minut sedan
11. Vilken ögonfärg har du? blå,grön,grå,brun
12. När vaknade du idag? halv 11
13. Har du någon gång hittat en katt? höh?!
14. Vilken är din favoritplats? bra fråga
15. Vilken plats föredrar du minst? ingen aning
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? götet kankse?!
17. Vad skrämde dig som barn? tanken på döden, monster under sängen osv
18. Vem fick dig att skratta senast? anton hääh
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? tydligen eftersom ajg itne har en blekaste om vad de tär
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? hm, 4-5
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? hahaeh?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sockar
26. Är du social? med dom flesta
27. Vilken är din favoritglass? massor
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? rasa, schoppa osvosovosvvso
29. Tycker du om kinamat? oja
30. Tycker du om kaffe? onej
31. Vad dricker du till frukost? mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? tittar oftast ut från sängen
33. Kan du spela poker? yes, tror jg fortfarande kan
34. Tycker du om att mysa? det bästa
35. Är du en beroendemänniska? nostalgisk. nästan samma sak
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej
37. Vill du ha barn? jaa, inte nu dock
38. Kan du några andra språk än svenska? japp
39. Har du någonsin åkt ambulans? jaoo, till umeå
40. Föredrar du havet eller en pool? hmm, svår fråga
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? inte vad jag vet
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? häääh;-) skoja
45. Vem är den roligaste människan du känner? vet jag inte
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett uppånervänt nikemärke på vänster knä;)
47. Vad har du för ringsignal? vanlig hederlig trendig signal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? det tror jag faktiskt jag har
49. Flirtar du mycket? hhah raoouur
50. Vart togs din profilbild för din blogg? stockholm,
51. Kan du byta olja på bilen? nej, kan jag inte
52. Har du fått fortkörningsböter? nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? bryta ut
54. Läser du dagstidningen? hihi, varje dag;$
55. Prenumererar du på någon veckotidning? gör jag itne
56. Dansar du i bilen? neej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? lugna favoriter tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hej
59. När var du i kyrkan senast? ska dit imorn
60. Vilka personer utmanar du? den som vill

en vänlig grönskas vita dräkt

Hej där!
Skolavslutning igår, klockan 10 började den i aulan, sen fick vi 20 kronor hos doris var (hela klassen) av våra underbara mentorer, så det blev GLASS! Sen gick vi och saamlades med klassen och åt och fick höra vad alla skulle göra i sommar och lärarna sjöng även en fin sång för oss. superfint! Sen drog klassen till nordanå där vi umgicks och mådde bra. HUR kul som helst. hanna har bilder osv från dagen och dallas som vi senare for och åt på innan vi (i mitt fall) cyklade till balen.

här kommer lite bilder från balen osv
















efter balen tog jag och anton cykeln och hittade marta ellern josse johanna och amanda vid älven, dom åt mat. vi satt med dom ett tag sen for vi till hemmakväll. när vi var där fick vi veta att anton pappa snart skulle hem så vi for och lämnade cykeln hos farmor sen fick vi hämtning:-)

när vi kom hem till anton fick jag underbara blommor, hur gulligt som helst, överaskande och jag blev superglad!!<3


nu kan du få mig så lätt

Hejhej, sitter här själv hos anton och mysier i hans tröja.
Mamma kommer snart och hämtar mig , det är läskigt dom håller på med taket utanför så det låter liiite.

Ugår var en underbar dag minst sagt men bilder och mer detaljrik information kommer sen. Nu borde mamma komma snart?! Puss!


jag kan inte alltid göra rätt

Jag är lycklig! Jag är glad! Jag känner friheten! Jag vill umgås med någon! Jag har läst ut min bok och jag känner mig förjävligt bortskämd! Jag skäms över att jag har det bra! Jag skäms för att jag klagar över bagateller! Jag skäms för att jag är så snål! Jag är glad över att vi har sommarlov imorn! Jag är glad att de flesta av mina vänner bryr sig! Jag är glad att att verkar lösa sig! Jag är arg att efter problemen är lösta så kommer alltid nya! Jag är sur över att vädret inte är bättre! Jag är sur för att mitt vita nagellack är slut så jg inte kan göra mig fin! Jag är arg för att jag ibland bara gör allt fel! Jag är förvirrad över att inte få.......någon gång längre! Jag är besviken! Jag är nöjd att jag får leva!


Oj, hoppas ingen tar det som negg för det var det verkligen inte, bara flöt på. Sen hoppas jag också att vissa tar åt sig och att vissa inte gör det alls!

Nej nu ska jag , ja jag vet inte vad jag ska göra, sova? se film? ringa någon? jag vet inte faktiskt, men någonting ska jag nog hitta på :-)

hoppas alla har en kul kväll. och skulle verkligen uppskatta ett gulligt sms eller liknande. Uppmuntrar alltid när man är uttråkad:-)
puss(L)

jag fattar inte, jag fattar verkligen inte

HEj hopp,. sista dagen i ettan är över. att vi har skolavslutning imorn finns inte i minhjärna. jag kan verkligen inte fatta det! Underbart skönt ska det i varje fall bli.

Morgondagen kommer alltså att bestå av
- 08.30-10.00  kör rep till avslutningen
- 10.00 till något avslutning
- efter det, mentorerna ska snacka med oss osv
- sen drar vi till nordanå med klassen
- 17.00 balen, måst dit och fota och kolla
- sen år vi se om jag hittar på något med anton eller med folk i klassen, vi får helt enkelt se.


SOMMARLOV följer

Om det är någon i grundskolan, 2an och 3an osv som är avundsjuka så bryr jag mig inte utan är bara skadegalad, tehiischisg

nu ska jag gå och lägga mig och vila tror jag , huvudet spränger-.-


att det gått ett helt år är fucking unbeliveble, fan vad ni är bra<3

I can't live if living is without you

Diamonds used to be coal
Look young cause they got soul
That's why they're beautiful
And my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful



om du tror allt hänger på mig igen så kan jag säga att så blir inte fallet

världens bästa anton for för ett tag sedan och efter det har jag läst lite ur en underbar bok som jag lånat. hur bra som helst...!!!! dock fastnar jag lätt i böcker också.
 
igår fick jag ett mycket trevligt spontanbesök från 3 pojkar.  började med att jag fick ett sms från en viss kevin wennberg som skrev att han stigge och markus tänkt komma till falmark och säga hej. roliga pojkar måste jag säga, trevligt värre , vi stod ute i kylan någon timme innan de for vidare och jag gick in och la mig igen.

i morse hade vi match, förlorade med 1-0 mot morön, sug. fast vi var faktikst bättre. tycker jag, trots att vi var dåliga..
aja, jag ska inte klaga gick hyfsat bra att spela fast än att foten är som den är. MÅSTE FIXAS

nu ska jag nog sova snart, mitt huvud värker som aldrig förr.
puss



kan ingen fylla år och bjuda mig på tårta?!

säger man inget får man skylla sig själv? patetiskt

for till anton dirr efter maten igår, vi chillade mest, jättemysigt. sen sov vi och jag fick hämtning vid 2 idag,

jag är väl inte på mitt bästa humör just nu, men jag gör allt för att dölja det vilket har lyckats bra. så nu ska jag lägga mig och läsa en superbok jag lånat, sen blir det att ta en promenad tror jag. FOTBOLLEN måste ses sen också, så det blir nog mycket nice.

ha det bra och gå inte under vattnet-man kan drunkna och dö



men glömsk är man också

skulle publiseras i torsdags!!



hej gullisar:)
match ikväl, vann mot clemens med 5-0 =D känns sjukt bra, trots att det kankse inte var min bästa match men ,,

nu borde jag göra mitt tal, men jag tror jag skiter i det och improvicerar istället imorn, blir nogbäst så !

hoppas att det är bra där ute och jag ska vara bättre på att ta kort för jag har insett hur förbannat tråkig blogg jag har. det blir bättre=)

good night sweetheart well it's time to go

heej! äntligen fungerar det att skriva inlägg. har inte gått på något underligt sätt! Aja , det har då varit vårkonsert igår och idag. det var roligt och så sjukt hur duktiga alla är:)

nu har vi nästan gjort bort all skolarbete. har redoisning imorn och fredag eller "redovisning"

jag är så sjukt trött just nu och inte på blogghumör. det blir av av gå och lägga sig . OJA

nej nu lockar sängen mer än datorn. pussar<3
och stort puss på ES1A. !!!!11



I though of us, you though of you

hejhejdär!
ikväll har jag pluggat och varit ute med mamma och gått. nu kan jag nästan... men jag orkar rent inte plugga mer känner jag. jag har mer sommarkänslor än pluggkänslor kan jag meddela.

jag har alltså 2 lektioner imorn. tror ni inte båda är prov. ojo!

ikväll blir det grilla. anton ska sova här sen också.
jag hoppas att alla önskar mig lycka till för proven imorn och att ingen kastar vatten på mig. gillas inte.

puss(L)


det är farligt att leva, man kan dö

hejhej, skoldagen idag var inte jobbig alls. historia(pluggade inför prov) piano sen sång.
slutade vid 11 så jag och amanda for in till stan tvärt innan jag bar mig av mot bureå. var där ett tag med anton sen for jag hem.
nu äter jag gorbys , inte ätit det på hundra år . gottgott var det.

ikväll ska jag plugga och se killarnas match (PSM BK) hoppas någon annan ska se. tänkter inte sitta där själv tack.

nej nu ska jag fortsätta skriva på my travel diary.
puss(L)
en blond kevin
 3 långhåriga filurer
en mörkhårig frida
en krullkrullmalin