31 Januari

Se på tusan, det snöar minnsan i London idag. Inga mängder men vad ska man vänta sig..
Jag har börjat inse hur jobbigt det kommer bli att lämna detta ställe. Det är mitt liv nu, att bara släppa allt och åka för att (troligtvis) aldrig träffa de flesta av människorna igen känns väldigt underligt. Och för att inte glömma, lillpojken. Han har stulit mitt hjärta ladies and gentlemen.

29 Januari

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA!, Nej minsann , inte är det vilken dag som helst idag inte. Trots att jag inte kunde vara där och fira med dom så känns det lite som en speciell dag även här. Fick iallafall prata med den firade ett tag och det är ju alltid nåt.
Helgen har förresten varit mycket bra. Åkte som sagt till Astrid igår för att spendera kvällen med henne Kaisa och Adam, blev bjuden på Tacos med hemmagjord tacokrydda (blev gott ändå) och sedan begav vi oss till Astrids (möjliga, framtida) arbetsplats= Showcase  Cinema. På grund av Kaisas för låga ålder blev det inte Dragon Tatto och inte heller de andra förslagen som sedan framfördes. Sherlock Holmes fick det bli. Ingen film att hänga i julgranen men som Astrid sa, vissa coola effkter var det ändå.
Jag stannade över natten och när jag, idag, tagit tåget till Wimbledon stannade jag där ett tag och hittade en mycket fin kavaj som kommer användas flitigt  i vår/sommar. Har även hunnnit tillbringa lite tid i shoppingcentret i South Wandsworth, där återlämnade jag dock bara en klänning jag köpte förra veckan.
Nu ska jag lägga mig och se en film, och förbereda mig på veckan som kommer.
PUSS

28 Januari

Barnvakt ännu en fredagskväll, men det var nästan skönt med en lugn kväll, onyttigheter och en bra film. Avbröts dock av en liten kräkattack i rummet intill men det löste sig och jag kunde återgå till mina onödigheter.
Såg "The Usual Suspect" och oj vad jag tyckte att den var bra. Rekomenderas om ni inte sett den.
Idag bär det av till kära Astrid för goood Tacos-middag och  sedan bio. Toppenlördag med andra ord. Måste även hinna förbi Wimbledon-shopping innan jag åker, borde nog stiga upp nu. Ha en bra helg!

27 Januari

Igårkväll besökte jag Elk Bar i Fulham för första gången. Det är en Australiensk bar och eftersom det var Australiens nationaldag igår så var det en väldans mycket folk. Vi köade i en och en halv timme, minst. Men trevligt hade jag iallafall, med nya bekanskaper och bra musik.
Jag visste innan jag for inte riktigt vilka som skulle dit, hade bara snackat med en tidigare men när jag ställer mig i kön så står det en ur gänget framför mig (ingen jag träffat tidigare). Haha, så kan det gå.

25 Januari

Idag är en tuff dag då varken jag eller pojken är på våra bästa humör. Men jag kämpar på!
Goda nyheter som gör dagen lite lättare är att min underbara far lyckats boka om mina flygbilljetter tillbaka till London i februari. Hade fått veta att jag skulle måste vara tillbaka den 28de, men sen visade det sig att jag inte skulle börja jobba förrän den 1a. Så nu flyger jag tillbaka den 29de isf för 27de. (haha mycke siffror..)

23 Januari

Min helg har varit ganska lugn. Fick en väldans förkylning i onsdags och har i princip varit sjuk sen dess. Men nu känns det bättre. Helgen avslutades iallafall mycket bra med middag på Pizza Express och sedan middag nr.2 i Fulham med 8 andra.

19 Januari

Frustrerande. Beställde, dagen innan jag for tillbaka till London, ett par skor från Nelly. Har kollat på dom i flera månader men har icket funnits några storlekar samtidigt som jag tänkt att jag förmodligen kan hitta liknande här. Men nu inser jag hur dumt det var, kommer i för sig hem i februari men det äro frustrerande att inte kunna använda dom nuu.

18 Januari

Nu börjar det äntligen bli lite varmare här i England. Har varit riktigt kallt sen jag kom tillbaka. Går förståss inte jämföra med kylan i kära Skellfteå men på något sätt känns det kallare här. Måste bero på att man förväntar sig att det är varmare då man inte ser snön som så tydligt brukar varna om kylan.
Idag är inte min bästa dag tyvärr, tror lillpojken har smittat ner mig, har sedan lunch bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Halsont, huvudvärk och bara allmänt hängig, tur jag har sovmorgon imorgon. 18

17 Januari

Hej, har haft en riktigt mysig helg som mestadels spenderades med fantastiska Asse i Winnersh. Allt ifrån pub-besök till bouldering(klättring utan rep) till Taco-paj och filmmys. Men nu är helgen förbi för längesen och veckan har hittils bjudit på playgroups and 2årskalas. Back in business med andra ord! (bilder går inte lägga in för tillfället, återkommer)

12 Januari

Back in England. Hur det känns? Helt okej. Liten saknad-känsla i magen börjar krypa fram men jag hoppas den ska försvinna med timmarna  som går. Jag har börjat packa upp och fattar inte hur jag kan ha så mycket saker, får ta stora väskan när jag ska hem i feruari också , för det ska jag, hem alltså. Mellan den 13 och 27 februari är familjen Potochnic i USA och dom veckorna ska jag spendera i Sverige.

Veckorna i Sverige, Skellefteå, Östra Falmark har varit underbara, denna jul har varit underbar. Men nu är det back on  track, imorgon börjar jag halv 8 med frukost och gång till dagis sen blir det storstädning av hela huset.


RSS 2.0