det är något speciellt med dig

internet har krånglat , jag skyller på det!!!

jag har inte mycket att skriva annat än att jag nu haft en mycket trevlig kväll me´d amanda b och astrid. tårta!! som vi bjöd in astrid på. inte helt fel en fredagskväll som denna:-)
det kommer göras om!!

nu ska ajg hitta på nåot mysigt, vad det nu kommer vara. sen kommer sängen vara väldigt tom nu. har inte sovit själv sen i söndags. har haft anton bredvid mig varje natt. kuul, vill i´nte sova, eller vakna upp

sen kan jag ju meddela att jag av någon konstig anledning vaknar klockan 8 varje morgon?! förutom i förrgår då jag vaknade 5. kul.... som tur är brukar jag kunna somna om efter 1-2 timmar . men ändå?! whats the problem?



ha det bra, och bilder kommer sen=)

är det inte underbart med sommar?!


jag saknar dig<3

en ändring i brevet du skrev mig



igårkväll^


känner mig som en droppe i havet

igår efter jobbet drog jag till marta! där var redan astrid och efter ett tag kom emmy och amandaB också. Supernice att se brudarna igen:-)





och idag var jag ännu en gång hos marta, men denna gång med marta och malin. MYS på bryggan med gottgottfika sen planeringar osv ;D galet nice!!!!!!



supermodellerna!!!!!!!!!










gaah, vad jag saknar dig. orkar inte!!!!!!!!!!!


du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt

Nu börjar det dra ihop sig. Imorgon gifter sig olof och åsa!! Mys ska det bli med bröllop , allt kommer vara så fint:)
Sen ska jag och mirjam sjunga en hel del låtar. På vigseln ska vi sjunga du är allt -shirley clamp. Grymt fin låt! Sen ska jag sjunga jag ger dig min morgon- fred åkerström. Det blir kul. Sen ska vi sjunga under själva festen också:-)


menisken

I morse blev jag hämtad av pappa , vi hade tid hos allan för att kolla upp mitt knä och hans rygg.
Det visade sig att de varit menisken som spökat för mig, det hade "hoppat" bak... hoppas verkligen inte jag får problem med det nu!

baby it's a new daay

i tisdags var vi en sväng till sävar/umeå. mamma anna osv skulle ha möhippa för åsa. så jag och anton föjlde med och tänkte att vi också går ut ch äter och myser osv i umeå. först hälsade vi på anna då. och jakob och alma

men är det inte världens sötaste underbaraste kusin mån tro?:)


vi åt god mat på en mysig resturang.

sen gick vi i duggande regn mot makkedonken och köpte mcflurry. sen när vi skulle ut, spöregnade det verkligen och vi hade ingenting att göra men vi var tvugna att vänta på mamma... så vi gick runt där i regnet och längtade hem innan vi gick och satt oss på bion och väntade eftersom det i princip vard et ändå som var öppet som inte innehöll fika eller mat, vi var proppmätta.
när vi var där önskade vi att vi inte ens farit;-) men som mamma säger så kommer vi iallafall komma ihåg det här!

nu börjar min mage kurra varför?!

start again, it's a beautiful morning


min^


nu står min ekonimi på -2000 kr. wie.... not


sen har anton farit på sm nu.
han for 5 i morse, kommer bara ihåg att jag fick en puss hejdå, sen for han och lämnade mig ensam i huset.
han är borta 2 veckor, helt seriöst? jag orkar inte, saknar han redan så det gör ont, men det är väl kankse för att jag vet hur länge han ska vara borta...

JAG ÄLSKAR DIG

I feel fine

hejdär!
nu ska jag snart upp och städa mitt rum, behövs, sen måste jag packa. Jag ska nämligen följa antons familj till umeå imorn på något kalas, kan nog bli mycket trevligt! Vi far tidigt imorn bitti så jag ska sova hos han ikväll.
 Badkläder ska i varjefall med! Mer vet jag inte, måste fråga. vi ska sova över också, vilket blir lite.. ja eller jag ska ju jobba på lördag;-) så det blir upp tidigt och ta bussen som går 8, hem! det blir nog bra:-)

just nu sitter jag och lyssnar på lite bra musik och tar det lugnt. Duschen väntar snart, åh det kommer ta ett tag att bli klar..
bäst att börja med andra ord. puss<3

skulle inte sitta helt fel...

i believe it finally

Första jobbardagen äro över!
Det var inte så farligt, men det brukar väl inte café vara så att. Lättförtjänta pengar.
For även en väldigt kort sväng på stan efter jobbet och letade en bikini, hittade ingen....bajs.. är i stor behov av en!

Nudu, så ska jag vila , trött är jag. Men ni får ha det så bra. puss(L)


vad säger man

RSS 2.0