14 Februari

Sverige levererar med soligt väder, snö och myskväll med familjen. Bojkottar alla hjärtans dag (förutom godiset) och avslutar kvällen med en Beck-film i min underbart mjuka säng :)

Hoppas alla haft en underbar dag!

12 Februari

Jag måste börja med att säga att jag mår mycket bättre än jag förtjänar idag, då har jag i för sig inte rest mig ur sängen än men det är ett annat problem.
Gårkvällen blev riktigt bra, började hos Tessie i hennes palats med härliga svenska tjejs och sen gick vi ut på Roadhouse i Covent Garden. Har inte varit där förut men blev positivt överraskad, vet inte riktigt om det var värt pengarna men kul hade jag med underbart sällskap.
Är just nu barnvakt sen en timme och har fortfarande inte stigit upp som sagt, men vi har haft en mysig morgon. Just nu läser han en bok för mig.
Senare idag ska jag träffa upp Astrid för en fika-dejt och efter det blir det den sista packningen för i morgon, mina kära vänner, kommer jag hem till kära Falmark!!!

10 Februari

Igår var en otroligt skön dag, sov länge och hann med nästan all städning. Lämnade inte huset innan jag var tvungen att hämta pojken, det säger rätt mycket eftersom jag vanligtvis hinner med minst två ärenden. 

Barnvakt på kvällen och Emma kom förbi och vi bakade underbar kladdkaka, himlarns vad god den var! Annars satt vi bara och snacka och hade det bra, mycket bra kväll!

8 Februari

Å vad skönt det är att bli avlöst klockan 11 och få resten av dagen free!! Så idag ska jag ta mig till närmaste Primark och hoppas att dom har skorna jag köpte (där en var större än den andra, jag jämförde dem och det visade sig att ena var även visuelt större. Trodde bara ena var mer "ingådd").
Sen måste jag skriva mitt CV och fixa lite småsaker till hemresan.

6 Februari

Köpte bl.a ett par skor igår på Primark, men nu idag när jag ska prova dem (provade bara en på affären pga av allt folk..dumt) så är en sko mycket mindre. Så nu går jag runt i en sko och försöker tänja...aja. Ska nog lösa sig.

5 Februari

heej, har varit en lugn förmiddag, pojken har lekt i snön och haft jättekul. Jag har mest bara flytit runt, men nu har jag iallfall gjort mig redo att gå ut i slasket som nu bildats på marken. Blir en sväng in till Oxford Street.

4 Februari-snö


4 Februari

Gårdagen blev inte lika underbar som jag hade planerat. Under torsdagskvällen började jag få ont i hela kroppen, ni vet, som man får innan man får feber. NEJ tänkte jag, timingen var så otroligt dålig. Planerna för gårdagen var att träffa upp Astrid kl 12 vid Naturhistoriska museet för att titta på dinusarierna (vi missade tydligen heeela den avdelningen förra gången vi var där). Efter det skulle vi shoppa, träffa upp Adam och sen skulle jag vidare med några tjejer till KOKO. Det var tanken...

När jag vaknade på fredagsmorgon kände jag direkt att det inte var bra, hade sovit dåligt och huvudet sprängde, tryckte i mig ipren , tog pojken till dagis och gick och la mig igen. Kände mig lite bättre och träffade ändå upp Astrid på museet två timmar senare än planerat, lite shopping hann vi även med och ett pub-besök. Men efter det drog jag mig tillbaka, hem till sängen. Denna dag har jag bara legat och försökt kuriera mig själv med ibumetin och c-vitamin. Nu ska jag försöka ta mig ut för att få lite luft. Och köpa glass till migsjälv som självömkan.
vi träffade på en T-rex
mörk bild på turtur duvorna på puben, (har inte ork att ljusa upp den) 
Sen undrar jag hur man tar bort datum och tid på bilderna........ (fixat)

2 Februari- kyla

Jag vet att jag inte har något att säga till om när det gäller kyla om jag kollar hur Skellefteå har det idag, men ooooj så kallt det är. Vinden känns som småsmå knivar som hackar tag i en när man går. Men som sagt ska jag inte klaga. Jag ska iallafall trotsa kylan och försöka ta mig till Southside shopping mall och prova skinnjackan (som troligtvis kommer bli min) en gång till. Ska även köpa kryddor osv till Taco-middag, mums. 

Igår fick jag med mig Emma till Ung i London, mycket trevlig tjej vi kommer nog ha kul!! :) Kvällen bjöd på sexualkunskap och pizza. Det var en sexterapueft (?) från Sälen i kyrkan för att föreläsa och svara på frågor, till de bjöd dom på pizza, bra kväll!

Efter att ha hämtat och badat pojken ikväll ska jag bara ta det lugnt , kanske lite skype-dater , annars bara ladda upp inför imorgon som kommer bli GREAT, mer om det sen. 

PUSSSSS
Bild från när  vi besökte Elk bar

RSS 2.0