28 Mars

Ingen kan påstå att London inte bjuder på underbart väder. Har legat ute i bikiniöverdel och shorts både igår och idag. Lite färg har jag nog allt börjat få. 
Annars jobbar jag på som vanligt med en väääldigt cheeky boy. Men vi har det bra ändå. Nu ska vi snart dra oss mot parken, så att han får leka, och jag sola. PERFEKT.

26 Mars

Känns riktigt jobbigt att denna vecka börjat faktiskt, jag som ändå inte brukar vara så negativ till måndagar, men idag känns det mycket drygt. Kan bero på att Emma befinner sig i Sverige och jag därför inte har någon att tjattra med på playgroupsen. Tur hon bara är borta en vecka!!
Negativiteten kan också komma från att jag har så mycket att göra i veckan, jobbar alltså väldigt mycket. Men sån tur att jag får besök på torsdag av två snygga brudar som ska spendera helgen hos mig. KOMMER BLI HUR KUL SOM HELST. Hoppas vädret håller i sig så dom får vara med om denna underbara sol!!!

24 Mars

Underbart väder även idag i mitt kära London. Satt ute i solen och läste lite imorse och hoppas på att få lite färg. Senare tog jag mitt pickpack mot Winnersh för att samåka med Annelie, Kaisa, Astrid och Adam till Reading där det vankades fotbollsmatch. Fick mig några bilder. Ikväll är jag barnvakt!,,
vi hade gärna suttit på solsidan

23 Mars

Idag träffade jag upp Astrid i Notting Hill. Den mesta del av tiden spenderade vi dock i Kensington Gardens (en gränsliggande park till Hyde Park). Vi käkade lunch och hade det bara underbart skönt i det, lyssna nu, 18 gradiga London!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jenny sa idag att det ska bli utomlandsvärme här i helgen, hur underbart??????

22 Mars

Torsdags-äventyr. Vi har vandrat genom hela London känns det som. Skavsår och allmänt ont i fötterna blev konsekvenserna. Men nu kan vi London bättre !!

21 Mars

Denna onsdag blev, som jag förutspått ett mycket bra dag. Vädret kunde inte ha varit bättre heller. Jag och Emma drog oss mot Knightsbridge för att kolla lite på Harrods innan vi lunchade i Hyde Park, efter det gick vi genom parken och kom ut på Oxford Street. Blev ingen shopping för mig, men Emma hittade några godsaker.
På kvällen tog vi oss en promenad i hemmatrakterna, vi stannade och käkade lite på KFC innan vi drog oss hemmåt.

21 Mars

Tiden går verkligen fort. Idag var det tre veckor sedan jag kom tillbaka till London efter semestern. Jag har även mitt 6månadersjubileum idag. Den 21 September steg jag av på engelsk mark för första gången.

Vädret är underbart idag så nu drar jag och Emma mot Knightsbridge för att gå på Harrods, luncha i Hyde Park och lite shopping på slutet. Har en känsla att detta kommer bli en underbar dag.

18 Mars

Hejhej och godmorgon. Skönt i natt att inte behöva vakna upp kl 7 av barnskrik!! Dom sov nämligen borta inatt familjen. Mår toppen idag men hade en rikigt bra gårkväll, vi gick till ett ställe som heter O'Neills och eftersom det är en irländsk pub och det var irländs nationaldag (st Patricks day=alla grönklädda med gröna hattar) så vi köade i en och en halv timme, men det gjorde ingenting, var trevligt det också. Fullt med folk och bra musik framtill 1 då dom började spela endast irländs musik och alla började hoppa runt. Det var kul ett tag men oj så energikrävande. Så vid 2 drog vi oss hemmåt efter ett stopp på  Mc Donalds.
På bussen hem blev det däremot drama, var några väldigt påverkade tjejer som tydligen rökte i bussen och blev tvugna att hoppa av bussen. En av killarna i detta gäng blev fly förbannad (minst sagt) och började skrika och tryckte sedan på någon sorts emergency-stopp knapp och lyckades stänga av bussen. Så där stog vi i ca 10 minuter innan bussen gick igång igen, himla onödigt.


Gänget från igår(+Emma som är bakom kameran)
Bild lånad av Hanna


17 Mars

Efter två barnvaktskvällar i rad drar jag mig nu ut mot centrum för att leta Lion King biljetter (musikalen) tills att kära familjen kommer på besök. Och ikväll blir det O'Neills med några härliga brudar, hade solen varit framme hade denna dag varit perfekt!

KOLLA VAD KORTHÅRIG JAG VAR. Undra vad jag tänkte .......

15 Mars

Denna vecka började riktigt bra med att jag och Emma tog pojkarna till Science Museum , blev tyvärr inte så många bilder som gör stället rättvist men här kommer några.





Igårkväll fick jag besök av Astrid , vi drog till svenska kyrkan och såg Sällskapsresan. Mycket bra onsdagskväll (avslutades på mcdonalds och senare i min säng). I morse klev vi upp ca 9 och satte oss i parken i det underbara vädret. Där satt vi i nån timme innan vi tog en promenad till Wimbledon för att assepasse skulle med tåget. Resten av dagen har jag bara slappat, gudomligt skönt.

15 Mars

Helgen ja, lördags blev mycket bra med lite shopping och mello som vi förresten såg med 150 andra i svenska kyrkan.
I söndags blev det ett underbart häng i Covent garden, perfekt söndagen måste jag säga.

14 Mars

Har hållit på attt återställa datorn i 2 timmar nu. Tid tar det, men det är det värt, har nämligen knappt kunnat använda datorn de senaste dagarna för att den varit fruktansvärt seg. Tur mobilen fungerar som den ska. Så snart blir det uppdatering om helgen!

10 Mars

Händelserik dag denna, var barnvakt till 11 och nu ska jag snart möta upp Astrid på Oxford Street, och efter lite shopping drar vi oss mot Edgware Road för Melodivestivalen! Utgång på det med några snygga brudar

9 Mars

Igår skypade jag med mamma och en av småkissarna ♥ pluttt

8 Mars

Runt 11 tog jag och Emma bussen till Clapham Junction där vi mötte upp Tessie och Denise för fikahäng på Starbucks i solen. Med några extra +grader hade jag inte haft mycket att klaga på med denna dag, möjligen att jag är barnvakt när jag hade chansen att åka och se LMFAO, ni vet "i'm sexy and i know it". Men man kan ju inte få allt.


8 Mars

Gårkvällen blev mycket bra, började på Oxford Street och Primark där jag faktiskt hittade ett par solglasögon, £1, älskar Primark. Vi avslutade kvällen på Pizza Hut på Piccadilly Circus, åt världens godaste efterrätt. Blev även igenkänd där av en i personal, stammis?
Nu ska vi snart dra oss mot Clapham för häng med tjejer.

7 Mars

Hej underbaringar. Idag är en bra dag- helg (nästan), dagen har iförsig inte bjudit på sitt bästa väder utan regn. Men nu börjar det spricka upp lite, och jag ska nog ta mig ut på en prommis innan middagen. 
Helgen "firas" med en tripp till centrum med Emma ikväll, hur mysigt som helst. Älskar London at Night. Sen får vi hoppas på bra väder torsdag eller fredag, för jag tänkte dra ihop parkmys!
fick ett il och målade om min snygga ring svart. Den hade-som alla fejksmycken-börjat bli bronsig. Så svart nagellack fick rädda siuationen.

Btw, vill ni ha kommentarer från okända engelsmän och småflickor så måla naglarna i nyansen jag har på bilden.
Hehe, har minst fått 5 kommentarer från helt okända vuxna mammor, så, ett tips bara.

5 Mars

Heej, idag är jag väl inte mitt mest positiva jag. Gårdagskvällen bjöd på mängder av humörsvängningar i och med att min syster bokade biljetter för att hälsa på här under veckan, men senare upptäckte att hennes pass gått ut. Så blir ingen systervecka som jag hoppats på :( hade ju tänkt ut massa roligt vi kunnat göra.
Så nu kommer istället denna vecka gå oerhört sakta. Men det finns tyvärr inte så mycket att göra. Längtar till helgen dock som, förutom babysitting, består av mello-final, utgång och SURSTRÖMMING.
jag bjuder på den

4 Mars

Hade en supermysig kväll med Astrid i centrum igår. Hade egentligen planerat utgång med Emma osv, men i brist på pengar så får det bli en annan gång.
Vi vandrade iallafall runt på oxford street och sedan satte vi oss på ett café med favvokakorna. Idag blir desto lugnare, var tänkt att vi skulle ha gjort något nu på morgonen men jag har inte stigit upp än så det blir nog inge av..hehe.

3 Mars

Idag är det underbart ute, har det iförsig varit enda sen jag kom hit. Så jag tog mig en prommis i solen och avslutade den med att lägga mig på gräset i parken. Passande nog ringde mamma just när jag satt mig ner, med en spännande nyhet att vår katt ännu en gång kläckt ur sig två små vita kattungar!! Saknar redan dom där hemma ♥ men samtidigt känns det oerhört bra.

3 Mars

Hej kära ni!! Nu är jag back on track i England efter två underbara veckor hemma i Skellefteå med all snö.
Här kände jag direkt jag steg av planet att det är en helt annan luft, utomlandsluft, likilike!! Sommarvärme har slagits emot mig dessa två dagar ochh jag känner mig supertaggad på livet i denna temperatur.
Igår åkte jag iväg till Winnersh för myskväll med en efterlängtad Asse blev filmtittande och fruktsalladätande. Underbart.
Så, då har ni lite koll var ni har mig, pusss.

RSS 2.0