september 29

Vilka dagar vi har! måste ha varit minst 27 grader ute idag. Hade tänkt fara ut och springa, blev en jogging/promenadrunda istället, för varmt. Kollade in parken som jag har bara runt hörnet Wimbledon park. Mycket mysigt ställe  med en stor damm, mysiga bäckar, stor inhängnad playground, tennis court, cafém fotbollsplaner och mycket mer.

 

Jennys mamma lärde mig hur man gör Shepardspie idag, easy. Och hennes pappa how to do the cleaning. Så nu vet jag vad jag har att göra imorgon ;)

 

Följde även Maria till flygplatsen idag. Usch så jobbigt, finns nog inget värre än att ta förväl av en bästa vän som du inte vet när du kommer träffa igen..♥

 

Nu sitter jag och ser sex and the city. Imorgon är det äntligen helg och jag ska fara och hälsa på Astrid där jag stanner hela helgen!! Före på dagen ska hon komma hit dock och vi ska käka lunch innan vi far ut på en spännande rundtur i London.

Kommer nog inte blogga mer förrän söndagkväll. Men då kommer förhoppningsvis massa bilder.



september 28

Hello. Imorse var det ännu en tidig morgon. Men jag tycker det går bra. Det är ju inte långt till "jobbet" om man säger så !

Jennys föräldrar kom idag och ska även stanna över tills imorgon. Riktigt trevliga människor, har lärt mig mycket på den korta tiden jag träffat dom. Fick tillexempel vara med och lära mig en kinesisk maträtt, något att skriva på cvt!! ;) Ne men kul att få prova.

Runt 10.00 tog dom Jacob på en playgroup i kyrkan så då fick jag vara ledig. Och OM jag har haft en bra dag!! Tgo bussen till Wandsworth och vandrade runt lite på shoppingcentret (köpte inget) Sen köpte jag lunch på ett mysigt café där jag satt och njöt av temperaturen med en bok.

Sedan gick jag till en park som heter king George's park- där lade jag mig ner och solade ett tag+läste+lyssnade på musik. HUR VARMT SOM HELST!

Efter nån timme gick jag tillbaka till köpcentret för att Jenny tipsaat om ett gym som kanske skulle passa. Blev instruerad och rundvisad av en man som inte känner till "det personliga auran man inte ska inträda" (vad nu det ska betyda) men han var alltid liite för nära. Vi kom dock fram till att han bodde rätt nära mig.
RIKTIGT fint gym och jag önskar så mycket att det hade gått men tyvärr så kan man bara bli medlem i minst 6 månader och eftersom jag inte vet hur länge jag stannar så blir det svårt..

Får hitta något annat helt enkelt.

Tog iallafall bussen hem sedan och kollade in ställets bibliotek, dit ska jag fler gånger. Sen gick jag hem och gjorde lite fys innan jag tog en underbar dusch.

'

KOLLA HIMLEN!

 

 

 


september 28

Det känns verkligen som att jag har varit här i minst en månad. Så är det väl alltid i början på nya saker. Detta slog mig när jag kom på att Maria min Maria fortfarande är kvar i London, var därför underbart att jag fick träffa henne igår. Mötte upp henne och Ludwig på Liverpool street station och gick vidare till en bar i närheten. Mycket trevligt!

 

 


september 26

Har glömt skriva att jag i lördags fick träffa en väldigt efterlängtad Astrid , vi var i en stad som heter Kingstone för lite shopping. Och i helgen får jag träffa henne igen, då på mer avancerade äventyr?!

arkivbild från kära Skellefteå. (togs tyvärr inga bilder av min kamera..gah)


september 26

'


september, 25

Hello. Vaknade upp med sol utanför fönstret, skönt. Nu känner jag att jag börjat komma in i stämningen här bättre, har dock lite svårt att sova. Vaknar ofta, är väl itne van med massa ljud runtomkring mig på nätterna ute i Falmark. Det är som lägenheter, man hör in till grannen trots att det är hus.

Vi tog en liten rundtur innan de skulle till kyrkan så jag fick se var jag ska gå imorgon. Kan behövas. Imorgon ska jag alltså ta hand om lillkillen själv, vi ska på en playgroup på morgonen. Hoppas på att få träffa lite folk.

 

förlåt, hade verkligen tänkt lägga ut bilder men tydligen är internetuppkopplingen för långsam på söndagar så det går inte..kommer imorgon



september 24

Hey there. Har nu min första arbetande kväll(haft) lagt pojken i säng. Det gick bra.
Vet inte riktigt hur mycket som bör skrivas, but here's my story.

Vi (jag och Maria) anlände ca 2000 i London, Heathrow. Dock hade jag lyckats att tappa mitt pass på flygpplanet vilket jag upptäckte när vi skulle gå igenom passkontrollen. Detta gjorde situationen lite värre. Men det löste sig och efter någon extra timme så var vi påväg mot Piccadilly Backpackers Hostel där de två närmaste nätterna skulle spenderas. (Inga bilder tagna där, men jag lovar-ni vill inte se)

Vi hann med lite sightseeing, shopping, Madame tussauds, jaa...

Det tog vääldigt lång tid att lägga upp bilder...?! 
fler får bli en annan dag. + resten av historian.

over and out.

 


beginning of something new

Heeej. Nu är jag officiellt inflyttad i ett hus i Wandsworth, London, England.

Lillpojken är underbar, och mamman (Jenny) likaså. Det här kommer nog bli bra.

Uppdatering och bilder kommer i och med mer energi. Nu ska jag sova:)

 

See you.


RSS 2.0