21 December

At arlanda, har lyckats sova sammanlagt 40 minuter inatt. Men det gör inget för om en timme är jag i kära falmark igen. Känner att jag har varit lite för länge i England dock, svårt attt ändra språket från 'sorry' tiill 'ursäkta' men det kommer nog snart tillbaka. Rycker även till och förvånas varje gång jag hör svenska talas. Kommer nog vänja mig. LIVET ÄR GÖTT

19 December

19 December, imorgonkväll lämnar jag England för i år, det känns bra !

Har haft en  mycket bra helg. I lördags åkte vi till Winter Wonderland i Hyde Park med Jennys systers familj. Barnen älskade karusellerna, riktigt mysigt var det men MYCKET folk.

 

Sen for jag vidare till Ealing broaway där jag träffade upp Ingrid och vi for sedan till henne för att spendera kvällen. VI bakade bullar, åt good (men stark) kabab, såg Tomten är far till alla barnen med glögg, julskumm, polly och massa chips. Underbart mysig kväll. Synd bara att hon inte kommer tillbaka till kära London efter jul.


17 December

En vecka till julafton och jag har en känsla att detta kommer bli en mycket bra dag. Den började med att Jacob sov til 8!! Inte illa, sovmorgon till mig med andra ord. Nu ska jag sova lite till efter att ha överlämnat honom. Klockan 1 (ca) åker vi troligtvis till Hyde Parks julmarknad med Jennys systers familj och myser på. Efter det åker jag direkt till Ingrid där jag även spenderar kvällen med svenskt julmys, dagen kan inte gå fel.

Fick även veta att jag kommer få en julklapp av Jennys föräldrar som är så stor att hon inte vet hur hon ska slå in den?! Spännande.


Nu är det jul.

 

 

 

(måste även passa på att säga Grattis till Anton som fyller år idag, GRATTIS)


15 December

Denna dag har sett ut som de flesta torsdagar, sovmorgon och städ. Gick även en promenad till närmaste köpcenter och införskaffade en jacka (väldigt basic). Sen var det dags att hämta upp pojken, och nu när Jenny kommer hem fick jag en trevlig överraskning med julklapp, kakor från hong kong och en full veckas lön. Kan inte må bättre nu, så jag tänkte ta mig en liten promenad och njuta av livet.

 


13 December

Har en orolig känsla i magen att jag gick igång lite för mycket på uttunnings-saxen. Att jag även råkade ta fel sax på en omgång och klippte av en slinga istället för att tunna ut förstärker min oro..Men vad gör man så här i efterhand? Jo man får helt enkelt leva med det.


12 December

Händer inte mycket nu, veckan består av babysitting, städning och lite shopping. Helgen blir desto bättre kan jag lova. Tills dess ska jag sitta med en kopp te framför julgranen så ofta jag kan.


11 December- Julmys

Gårdagens julbak och mysiga studerna med glögg och lussebullar framför tv:n med pippis jul och gamla julkalendrar har nu fått min julstämning att stiga. Dagens julfika med tre tända ljus ökade denna känsla.

Trevligt var det. Med Astrid, familjen Sernevall och Annelies två systrar med barn bakade vi och myste en hel dag.

 

 

 

 

 

När jag kom hem möttes jag av rikigt god middag och en underbar julgran, satt där och bara myste i en halvtimme. Ja, jag har julkänsla.


10 December

Uppdatering från place  "Astrid".
Jag är glad. Julbak står på dagens schema och julmusik hörs i högtalarna. Astrids julstjärna bidrar också till julstämning. Jag är glad.

6 November- Julpyssel

Pepparkaks-husbygge stod på schemat denna eftermiddag. Blev överraskad att pojken inte stoppade alla godisar i munnen utan mycket riktigt tryckte fast dem på glasyren. *stolt*

har hört rykten om att julgranen kommer hit till huset imorgon!


6 December

Barngruppen på tisdagsmornar är riktigt roligt, tiden bara springer förbi. Idag fick vi ledare även en liten present som tack för att vi ställt upp.

fylld med goodis.


5 December- Julgran

På eftermiddagen gick jag och Jacob till Siew Fongs hus som vanligt, varannan måndag. Men inte kunde jag ana vad som väntade. Vi skulle få vara med att klä julgranen som kommit dagen innan (tidigt? kanske , men det var ett undantag denna jul i Fongs hus). Så jag supervisade medans Keiza, Caleb och Jacob klädde granen, jag hängde också dit en och annan boll såklart. Eller mest flyttade på några när situationer som tre-julkulor-på-samma-gren uppstod.

 

Före:

 

Efter


5 December

Har nu fått mig min lediga stund, lagt pojken för att sova. Nu gråter han inte längre vid nap-time. Jag får istället min privata konsert där jag ligger i rummet bredvid.


-Tinkle tinkel, presenterar han först innan den ljuva sången kommer, tinkletinkle litte staa.


när han lessnat på den låten hör man


-Ba ba, innan sången ljuder, ba ba bla sheep hav ya any ool



Men kan inte annat än att le. 


4 December - andra Advent

När jag vaknade i morse tog jag mig ut på en mycket härlig promenad. Hade just regnat och luften var så där härligt fräsh. Hamnade på Southside shopping centre (woops) MEN jag hittade  en klänning som kommer bli årets julklänning. Känns skönt att ha köpt den. Nu är det bara mammas present och en liten till Samuel kvar, och de fixas förhoppningsvis i veckan!

Träffade senare upp AnnaHelena på Holy Trinity Brompton, och senare vidare till McDonalds för lite billig middag, en mycket trevlig avslutning på andra Advent.

 


4 December- Covent Garden

Igår träffade jag upp två härliga göteborskor (Tessi och Denise) för en dag i Covent Garden. Riktigt mysigt ställe måste jag säga. Blev inte mer shopping än en kaffe för mig men jag är nöjd ändå. Träffade även två av Tessies vänner hemifrån, kul. 
Tanken var att jag skulle följa med dom ut senare men mina krafter var helt slut så det fanns inte många andra alternativ än att åka hem.

-"upsadown" (eller Upside down ) som Jacob skulle säga

Denise med sina nya Rayban , och  Tessi

Haha, bättre än så blev det inte..



 


1 December-snö

SNÖÖÖ♥

Nu hoppas vi att det håller i sig så jag får njuta av det.

 


1 December

Denna vecka har inte riktigt gått min väg då jag legat i magsjuka natten till igår och under gårdagen. Tur att det (förhoppningsvis) blev en kortvarig sjuka men aldrig är det kul inte. Tur jag fick prata med en medlidande mamsi♥ det gjorde dagen lite lättare.

 

Idag är det iallafall en ny månad, och inte vilken månad som helst. Så efter att ha sett första avsnittet av årets julkalender på svtplay så ska jag sätta på lite julmusik och tända mitt älskade pepparkakeljus!


RSS 2.0