dreaming with a broken heart

goodmorning!
eller morgon är det väl inte ..

Inatt hade jag en sån natt som jag har några gånger per år där jag sover som en sten och hur bra som helst. Drömmer också alltid samma sak! Lägger kanske på ett och annat ju äldre man blir och eftersom saker händer, älskar drömmen och älskar att sova sådär bra. Så idag är en toppenbra dag, eller vaknade och mådde oerhört bra:)

idag ska jag städa mitt rum ,sen sticka och träna ikväll! Ha en bra dag, :) pusseli

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur kändes att ditt ex strulade runt med någon just efter att ni hade gjort slut? Och att han gör det nu okcså?

2010-10-25 @ 23:42:32
Postat av: Anonym

det har jag också hört, att han låg med någon angelika direkt efter han gjort slut me dig..

2010-10-26 @ 14:36:33
Postat av: Astrid Hedman

Ursäkta men vem är idioten? Vad vill personen i fråga vinna på detta? hahah alltså att inte ens kunna stå för att man skriver det heller. Detta kallas nätmobbing. Du måste vara en sjuk jävla människa, ursäkta, jag är nog arg på riktigt. VAD VILL DU HA UT AV DET? Varför ens säga det? Inte direkt genomtänkt tanke....lite synd bara att man kan spåra Ip-adresser.



Man mår ju illa, hur gammal kan du va? 14?



Evelina är en tjej som knappast kan ha gjort något nåt så ont att man har hjärta att skriva något sådant. Antar att bara en satt och skrev men nog var det lite grupptryck och andra dumheter bakom.



Fy och Fan vilka mesar det finns i världen. Jag hoppas Du läser det här (som skrev). Du borde fan skämmas i många år. Visar inte på någn slags utvecklad intelligens hos dig inte.



Snacka om att sänka någon till botten. Grattis, du kanske lyckades, men vad fick du ut av det? Hämd? Förbannat dumt gjort!!

2010-10-27 @ 20:27:57
URL: http://astridhedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0